Oplevering Beverwaard

Vrijdag 26 april 2024 werd onze nieuwe woonvoorziening voor jongeren aan de Oude Watering 10 in de wijk Beverwaard in Rotterdam opgeleverd. Deze veilige woonvoorziening stelt jongeren in staat om ‘thuis’ te komen en aan herstel en een zelfstandige toekomst te werken, waarbij de NAS hen 24 uur per dag ondersteuning kan bieden.

De fijne samenwerking met de Gemeente Rotterdam heeft ons de kans gegeven om dit project vorm en inhoud te geven en de jongeren zodoende een stabiele basis te bieden voor hun toekomst. Er is plek voor 26 jongeren (m/v) die (bij binnenkomst) 18 tot 23 jaar zijn.

De 11 bewoners van onze huidige jongerenopvang aan de Vijverhofstraat verhuizen mee naar de nieuwe locatie. Dat de voorziening in een duidelijke behoefte binnen de stad voorziet, blijkt uit het feit dat het jongerenteam van de NAS de afgelopen weken haar handen vol heeft gehad met intake gesprekken. Alle plekken in het voormalige schoolgebouw zullen na de officiële opening eind mei bezet zijn.

NAS-bestuurder Elly van der Vliet heeft met plezier en waardering de sleutels in ontvangst genomen en bedankte de samenwerkende partijen voor deze prachtig verbouwde locatie. De NAS kijkt uit naar de positieve impact die dit zal hebben op de levens van de jonge mannen en vrouwen die hier gaan wonen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven