NAS betreedt nieuw terrein: Forensische zorg vanaf 2024!

De Nico Adriaans Stichting (NAS) biedt vanaf 1 januari 2024 forensische zorg als hoofdaannemer. Zo kan de Reclassering cliënten met een IFZO-indicatie rechtstreeks bij de NAS aanmelden, voorheen gebeurde dat in onderaannemerschap met Fivoor.

Het gaat om mensen die in aanraking zijn gekomen met politie en justitie en psychische klachten hebben. Voor de veiligheid van de samenleving is het van belang dat zij passende begeleiding krijgen. De NAS biedt ambulante woonbegeleiding en dagbesteding via Jobs-Score aan deze specifieke doelgroep.

Naast de ervaring die ze al hebben opgedaan met het begeleiden van cliënten met een justitieel verleden, is iedere professional binnen het team Ambulante Woonbegeleiding getraind in het omgaan met deze groep mensen.

Cliënten kunnen door de reclasseringsmedewerker via het Informatiesysteem Forensische Zorg (IFZO) worden aangemeld bij de NAS. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-4133929 of stuur een e-mail naar info@nasrotterdam.nl.

2 gedachten over “NAS betreedt nieuw terrein: Forensische zorg vanaf 2024!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven