Werken aan een schone stad

Jobs-Score biedt activering vanuit twee locaties: Coolhaven en Grondherendijk. De cliënten van de NAS gaan de omliggende wijken in om te prikken. Daarnaast worden trams en metro’s van de RET gereinigd. Het zijn mensen die niet passen in een reguliere werkomgeving door bijvoorbeeld hun verslavingsproblematiek. De deelnemers voelen zich gezien en krijgen hierdoor een dagritme. Soms stroomt men door naar betaald werk.

Lees hier meer over het succesvolle team van Jobs-Score Zuid.

Om bij Jobs-Score te kunnen werken, heb je een geldige identiteitskaart of een paspoort nodig en heb je een WLZ, Wmo of IFZO indicatie. Je kunt kiezen voor 1 dagdeel of 2 dagdelen per dag. Ook kun je kiezen hoeveel dagen je in de week wilt werken. In een veilige omgeving kun je met ondersteuning van de begeleiders ontwikkelen op verschillende vaardigheden. Ook organiseren we geregeld een Rotterdampas-uitje, hebben we een jaarlijkse barbecue en door het jaar heen zijn er verschillende kookactiviteiten.

Verschillende soorten werk bij Jobs-Score 

Textiel bedrukken
Bij Jobs-Score kun je onder leiding van een vrijwilliger meer leren over grafisch design en het bedrukken van textiel.

Prikploeg
In Delfshaven en Charlois heeft Jobs-Score verschillende prikploegen. Samen met je collega’s maak je de straten in de toegewezen wijken schoon.

RET
Jobs-Score heeft 24 plekken door Rotterdam bij de RET waar je samen met een collega de metro en/of tram schoonmaakt. Hierbij kun je alleen hele dagen werken.

Meer informatie
Coolhaven 92
3024 AG Rotterdam
010 476 3561
E-mail: jobsscore@nasrotterdam.nl
Facebook: Jobs-Score

Scroll naar boven