Activiteitenbegeleider MBO
(32 uur)

De Nico Adriaans Stichting (NAS) is een organisatie voor maatschappelijke opvang met diverse locaties in Rotterdam. Wij bieden hulp en dienstverlening aan mensen met een ondersteuningsvraag en wij richten ons o.a. op zorg mijdende inwoners van de stad, meest dak- en thuislozen en verslaafden met veelal een dubbele diagnose en een complexe achtergrond. Binnen de organisatie werken ca. 115 medewerkers, 5 stagiaires en 12 actieve vrijwilligers. De NAS streeft ernaar binnen alle afdelingen te werken volgens Krachtwerk waarbij het van belang is om optimaal aan te sluiten op de leefwereld van de cliënten, bezoekers en bewoners.

De kernwaarden die door de hele organisatie doorleefd worden zijn: betrokkenheid, sociale rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en aansluiten.

Wij zoeken per 1 januari 2023 voor team Jobs-Score een

Activiteitenbegeleider MBO

die activering en activiteiten opzet en uitvoert. Deelnemers worden gezien, gehoord en voelen zich ergens bij horen. Daarnaast begeleiden we  hen bij het ontwikkelen van vaardigheden.

Taken, o.a.:

Je deelt deelnemers in bij de verschillende activiteiten en ziet toe op de uitvoering hiervan. Je voert begeleidende gesprekken. Je sluit aan bij de deelnemer en biedt een luisterend oor. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s.
Je hebt een signalerende rol en zet indien nodig de juiste lijnen uit. Hierbij werk je samen met andere disciplines binnen en buiten de NAS.

Functie-eisen en overige kenmerken:

Je beschikt over een relevante afgeronde agogische opleiding op MBO. Minimaal drie jaar ervaring met het werken met kwetsbare personen in een vergelijkbare functie op MBO niveau. Je hebt sociale vaardigheden en improvisatievermogen voor het kunnen omgaan met onvoorspelbaar en mogelijk agressief gedrag van bezoekers en het kunnen corrigeren hiervan. Je staat stevig in je schoenen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en ruime ervaring met het schrijven van plannen/rapportages. Je bent een teamplayer pur sang. Je kunt goed samenwerken met collega’s c.q. andere disciplines (in- en extern). Je hebt organisatiesentiviteit en je bent in staat om een positieve bijdrage te leveren aan een veranderende organisatie. Daarnaast is het een voordeel als je handig bent; wij hebben regelmatig klussen zoals bijvoorbeeld verven.

Wij bieden:

Een dienstverband voor 32 uur per week. Collegiale samenwerking binnen een multidisciplinaire organisatie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Sociaal Werk.

Informatie en sollicitatie:

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw Aurora Khan-Weber, teammanager Jobs-Score, tel: 010-4133929.

Heb je interesse ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Je kunt deze richten aan Yvonne de Waard, HR Manager via sollicitatie@nasrotterdam.nl.

Scroll naar boven