Via Kunst in het museum

Bij Via Kunst kun je binnenlopen en je (creatieve) hart luchten. Iedereen is welkom om te schilderen of met andere technieken een eigen kunstwerk te maken. Er heerst een ongedwongen sfeer. Al ruim half jaar is Via Kunst vast gast bij het Museum Rotterdam. De kunstenaars hebben een eigen “wall” tot hun beschikking waar elke drie maanden kunst wordt gewisseld. De Via Kunstenaars zijn dus zichtbaar met hun werk in de stad!  Houd de instagram pagina bij voor nieuws over nieuwe exposities.

Atelier
Het Via Kunst atelier is open van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur (1 dagdeel van 4 uur vrij in te plannen).

Muziekstudio
De muziekstudio op de Vijverhofstraat 35 is voor jongeren open op maandag, van 12.00 tot 14.00 uur (1 dagdeel). Maak wel een afspraak van tevoren!

Naast muziek, kan je je ook bezighouden met kunst. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan workshops zoals Japanse kunst en portretschilderen. Als je al meer ervaring hebt met kunst kan je bij Via Kunst leren om je creativiteit professioneel in te zetten. Je kan bijvoorbeeld geholpen worden bij het samenstellen van een expositie en je kunst eventueel verkopen in de galerie.

Via Kunst
Teilingerstraat 126, 3032 AW Rotterdam
T.010-4780198

Aanwezigheid Via Kunst: op werkdagen van 10:00 tot 16.00 uur.