handen schillen peren

Lunchroom Paulus

Lunchroom Paulus is een leerwerkplaats voor mensen die willen activeren. Het is een bijzondere plek. De Pauluskerk hoort een beetje bij de NAS omdat zij dezelfde mensen (doelgroep) ontvangt en omdat de naamgever van de NAS, Nico Adriaans, er als eerste een belangenclub oprichtte voor mensen met een drugsverslaving.
De Pauluskerk is een plek waar iedereen welkom is. Naast haar dagelijkse bezoekers wil zij ook graag nieuwe mensen aantrekken die tijdens hun verblijf in de stad, voor werk of boodschappen, koffie willen drinken of iets willen eten. Daarom heeft de Pauluskerk samen met de NAS een plek ingericht in de binnenhal van de Pauluskerk ('het Kerkplein') om te ontbijten en te lunchen: een lunchroom.

De lunchroom biedt ook een broodjes-service. Dagelijks kunnen bedrijven broodjes bestellen die op het werk worden afgeleverd.
Lunchroom Paulus is een samenwerkingsverband tussen de NAS en de Pauluskerk. De lunchroom is op doordeweekse dagen open van 9:00 tot 16:00 uur.

Staat er ineens een man in driedelig pak voor me. Heb mooie latte voor 'm gemaakt als een echte barista.

Als deelnemer bij Lunchroom Paulus ga je aan de slag in de keuken, de bediening en of de bezorging. De bedoeling  van Lunchroom Paulus is om je leren hoe het is om binnen een professionele setting te werken. Hierdoor word je kans op een baan of stage vergroot.

Onder andere door:

  • de deelnemer bewust te maken van eigen krachten;
  • de deelnemer sturing te geven aan het eigen leer/werkproces;
  • het welzijn van de deelnemer te versterken door actieve inzet;
  • maatschappelijke inspanning van de deelnemer voor het ontvangen van zijn of haar uitkering.

Lunchroom Paulus
Mauritsweg 20 3012 JR Rotterdam
T. 06-30454672