De Nico Adriaans Stichting (NAS) is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare Rotterdammers in het Maatschappelijk Domein. Naast ambulante woonbegeleiding en activering vanuit de WMO biedt de NAS begeleid en beschermd wonen voor jongeren, dagopvang, nachtopvang en ambulante forensische zorg. Daarnaast organiseren wij jaarlijks de winteropvang in samenwerking met de Gemeente Rotterdam. De winteropvang gaat open voor alle buitenslapers als de gevoelstemperatuur onder de nul graden zakt. We werken krachtgericht en sluiten aan op wat de cliënt kan.
Onze missie is: de cliënt voelt zich gezien en gehoord.

Binnen de organisatie werken circa 115 medewerkers, 10 stagiaires en zo’n 15 vrijwilligers. De kernwaarden die door de hele organisatie doorleefd worden zijn: betrokkenheid, sociale rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en aansluiten. Een diverse en inclusieve organisatie is belangrijk voor de NAS. Door in teams te werken die divers zijn samengesteld, kunnen we beter, innovatiever en leuker werken. We nodigen iedereen uit om te solliciteren.

In verband met het vertrek van onze huidige fondsenwerver zijn wij op zoek naar een:

Fondsenwerver

24 uur per week

Ben jij een enthousiaste en gedreven fondsenwerver die graag een bijdrage levert aan de zorg voor kwetsbare Rotterdammers? Heb jij ervaring met het werven van fondsen bij particulieren, bedrijven en vermogensfondsen? Ben jij communicatief sterk, creatief en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een fondsenwervingsstrategie die aansluit bij onze missie, visie en doelstellingen. Je monitort de voortgang en resultaten en stuurt waar nodig bij. Je bent een kei in relatiemanagement en daardoor ben je goed in staat om bestaande en potentiële donateurs te inspireren en te binden aan onze organisatie. Je schrijft wervende teksten, organiseert evenementen, onderhoudt relaties en rapporteert over de resultaten. Je maakt onderdeel uit van het Team Financiën en je werkt nauw samen met je collega’s van communicatie.

Wie ben jij?
Je bent een echte verbinder met een analytisch en strategisch denkvermogen en je beschikt over financieel inzicht. Jouw administratie houd je nauwkeurig bij. Ook kun je goed samenwerken. Je komt met creatieve oplossingen en gaat voor het organisatiebelang.

Verder heb je:

  • Een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Kennis van en affiniteit met de thema’s waar wij ons voor inzetten;
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • Een proactieve, flexibele en zelfstandige werkhouding.

Het is een pré als je ervaring hebt met fondsenwerving en over een groot netwerk beschikt.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en afwisselende functie (hybride) met impact bij een inspirerende en impactvolle organisatie, in een klein, zeer betrokken en gepassioneerd team waar collegiale en professionele samenwerking belangrijk is;
  • Een dienstverband voor 24 uur per week;
  • Een marktconform salaris volgens de CAO Sociaal Werk, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling;
  • Een reiskostenvergoeding en gebruik van laptop en telefoon;
  • Een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging.

Lijkt dit je wat?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mireille Degoedt, HR Adviseur, tel. 010 – 413 39 29. Indien je belangstelling hebt voor deze functie én over de gevraagde kennis en vaardigheden beschikt, stuur dan je motivatiebrief en CV voor 1 maart 2024 naar sollicitatie@nasrotterdam.nl.

Scroll naar boven