De Nico Adriaans Stichting (NAS) is een maatschappelijke opvang met specialistische kennis over dak- en thuislozen. Wij zetten mensen die tussen wal en schip vallen, op de kade. We werken krachtgericht en sluiten aan op wat de cliënt kan. Onze missie is: de cliënt voelt zich gezien en gehoord. Binnen de organisatie werken circa 115 medewerkers, 9 stagiaires en 15 vrijwilligers. De kernwaarden die door de hele organisatie doorleefd worden zijn: betrokkenheid, sociale rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en aansluiten.

Om ons team te versterken zoeken wij per direct een

Facilitair Medewerker

16-24 uur

Ben jij initiatiefrijk en service- en oplossingsgericht? Werk je graag zelfstandig binnen een klein, zeer betrokken en gepassioneerd team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als facilitair medewerker ben je samen met de facilitair coördinator verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van een takenlijst met vaste werkzaamheden en het goed functioneren van facilitaire zaken zoals onderhoud van gebouwen en installaties. Je houdt je bezig met de planning en organisatie van de servicedesk, het op orde houden van de faciliteiten voor medewerkers en bewoners en het oplossen van storingen en problemen. Je maakt afspraken met leveranciers, verhuurders, aannemers en herstelbedrijven en je bewaakt de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast signaleer je knelpunten en doe je verbetervoorstellen. Ook verricht je licht administratieve werkzaamheden. Alhoewel je onderdeel uitmaakt van een team, ben je verantwoordelijk voor de organisatie van je eigen werk.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren en vakbekwame collega met goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Je hebt een respect- en tactvolle houding naar medewerkers, bewoners en cliënten. Je hebt ervaring met een servicedesk en het registreren en bijhouden van logboeken. Je beschikt over praktische kennis en vaardigheden om technische problemen op te lossen. Met jouw lerende houding werk je aan je professionele ontwikkeling.

Verder heb je:

  • een MBO diploma, bij voorkeur in een technische – en/of facilitaire richting, aangevuld met aantoonbare werkervaring in een dergelijke functie;
  • ervaring in het werken met MS Outlook, Word en Excel;
  • een rijbewijs B;
  • gedegen kennis van ICT (is een pré).

Wat bieden wij jou?

  • een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden met uitzicht op verlenging;
  • een organisatie die altijd in beweging is, waardoor het nooit saai is;
  • een organisatie die investeert in het welzijn en de ontwikkeling van haar medewerkers;
  • salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring (Schaal 6, CAO Sociaal Werk).

Lijkt dit je wat?
Meer informatie over de Nico Adriaans Stichting vind je op onze website www.nasrotterdam.nl. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Aurora Khan-Weber, teammanager OSD, tel: 010 413 39 29.
Indien je belangstelling hebt voor deze functie én over de gevraagde kennis en vaardigheden beschikt, stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@nasrotterdam.nl.

Een diverse en inclusieve organisatie is belangrijk voor de NAS. Door in teams te werken die divers zijn samengesteld, kunnen we beter, innovatiever en leuker werken. We nodigen iedereen uit om te solliciteren.

Scroll naar boven