De Nico Adriaans Stichting (NAS) is een organisatie die zich inzet voor kwetsbare Rotterdammers in het maatschappelijk domein. Naast ambulante woonbegeleiding en activering vanuit de Wmo en Forensische Zorg, biedt de NAS begeleid en beschermd wonen voor jongeren, dagopvang, nachtopvang. Daarnaast organiseren wij jaarlijks de winteropvang in samenwerking met de Gemeente Rotterdam. We werken krachtgericht en sluiten aan op wat de cliënt kan. Onze missie is: de cliënt voelt zich gezien en gehoord.

Binnen de organisatie werken circa 115 medewerkers, 10 stagiairs en zo’n 15 vrijwilligers. De kernwaarden die door de hele organisatie doorleefd worden zijn: gelijkwaardigheid, betrokkenheid, aansluiten en sociale rechtvaardigheid.

Om team Jobs-Score te versterken zoeken wij per direct

Activiteitenbegeleiders

16-28 uur per week

die activering en activiteiten opzetten en uitvoeren. Deelnemers worden gezien, gehoord en voelen zich ergens bij horen. Daarnaast begeleiden we hen bij het ontwikkelen van vaardigheden.

Ben jij sociaal, initiatiefrijk en sta je stevig in je schoenen? Werk je graag nauw samen met je collega’s binnen een klein, zeer betrokken en gepassioneerd team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je deelt deelnemers in bij de verschillende activiteiten en ziet toe op de uitvoering hiervan. Je voert begeleidende gesprekken en hebt daarnaast ook je eigen caseload. Je sluit aan bij de deelnemer en biedt een luisterend oor. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s. Je hebt een signalerende rol en zet indien nodig de juiste lijnen uit. Hierbij werk je samen met andere disciplines binnen en buiten de NAS.

Wie ben jij?
Je beschikt over sociale vaardigheden en improvisatievermogen voor het kunnen omgaan met onvoorspelbaar en mogelijk agressief gedrag van bezoekers en het kunnen corrigeren hiervan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift en ruime ervaring met het schrijven van plannen/rapportages. Je bent een teamplayer pur sang en kunt goed samenwerken met collega’s en andere disciplines (in- en extern). Je hebt organisatiesensitiviteit en bent ook in staat om een positieve bijdrage te leveren aan een veranderende organisatie. Daarnaast is het een voordeel als je handig bent; wij hebben regelmatig klussen zoals bijvoorbeeld verven.

Verder heb je:

  • Een relevante afgeronde agogische opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met het werken met kwetsbare personen in een vergelijkbare functie op MBO niveau is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en afwisselende functie met impact bij een inspirerende en impactvolle organisatie;
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op verlenging voor 16 tot 28 uur per week, het betreft een combinatie van dag- en avonddiensten;
  • Een organisatie die investeert in het welzijn en de ontwikkeling van haar medewerkers;
  • Salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring (Schaal 6, CAO Sociaal Werk);
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenregeling;
  • Een reiskostenvergoeding en gebruik van laptop en telefoon.

Lijkt dit je wat?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Aurora Khan-Weber via 010-4133929. Heb je interesse, dan ontvangen wij graag vóór 1 maart 2024 jouw motivatiebrief en CV via sollicitatie@nasrotterdam.nl.

Scroll naar boven